Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto con Tartufo nero - Risotto z ryżu Carnaroli z czarną truflą
Opakowanie HoReCa
Masa netto: 1000g
Risotto z czarną truflą - gotowe danie w 18 minut, opakowanie HoReCa
Opakowanie zawiera 14 porcji.
Składniki: ryż Carnaroli 96%, cebula, pieczarki (Agaricus bisporus), trufla czarna letnia 0,3%, por, pietruszka, aromat truflowy. Może zawierać orzechy, dwutlenek siarki, gluten i seler.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 345 kcal/1464kJ, białka 8,3g, węglowodany 75,7g, w tym cukry 1,3g, tłuszcze 1,7g, w tym kwasy tłuszczowe 0,5g, sól 0,008g.
Sposób przygotowania na 300g produktu: podsmażać mieszankę risotto na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN Funghi, Piemont, Włochy
Masa netto: 1000g