62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Salami włoskie "Nostrano" , 160g

Salamino Italiano

Pakowane próżniowo, masa netto: 160g

  • 18,90 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Salamino Italiano "Nostrano" - włoskie salami dojrzewające - "Nostrano" znaczy "Po Naszemu" 

Składniki: włoskie mięso wieprzowe, sól, dekstroza, pieprz, czosnek. Przeciwutleniacz: E301, konserwanty: E250, E252. 

Nie zawiera glutenu.

Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.

Salami będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin, ale i po prostu na kanapkę.

Przechowywać w temperaturze do +22°C, po otwarciu należy przechowywać w lodówce.

Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy

Masa netto: 160g

Pakowane próżniowo.

Należy spożyć do: 22.01.2026

  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Ronco Luigina
  • KELPEAT
  • IAQUILAT
  • Bortolotti Salumi
  • Gusto Toscano
  • Pronti Via
  • Marilungo Campofilone
  • Happy Mama
  • Le Asolane
  • Acetaia Mussini
  • PastaJesce
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Natural Boom
  • Fratelli CARLI
  • Tiberino
  • BUSTI
  • OPERA 140
  • Quore Puro
  • Galfre'
  • Simorgh S.N.C.
  • Amedei
  • iFerrari
  • Le Veneziane
  • Nord Salse
  • Streglio
  • Fattorie Fiandino
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • Inaudi
  • API Food
  • Derby
  • Mama Said
  • Mozzarisella
  • Verys
  • Frantoio Moscato
  • Sa Marigosa
  • Frescolat
  • Dolcezze Del Forno
  • Pasta Bertoli
  • Eurocaf
  • Filippone
  • Apulia Food
  • Galup
  • NOVELLA
  • Bonfante
  • San Giuliano
  • La Bottera