62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Salami włoskie z czarną truflą, 160g

Salamino Italiano al Tartufo - włoskie salami dojrzewające z czarną truflą

Pakowane próżniowo, masa netto: 160g

  • 22,00 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Salamino Italiano al Tartufo - włoskie salami dojrzewające z czarną truflą

Składniki: mięso wieprzowe, sól, trufla czarna letnia (Tuber Aestivum Vitt) 1%, dekstroza, aromaty, przyprawy. Przeciwutleniacz: askorbinian sodu, konserwant: azotyn sodu, azotan potasu. Na 100g produktu końcowego użyto 153g wieprzowiny,

Nie zawiera glutenu ani pochodnych mleka.

Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.

Salami będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin, ale i po prostu na kanapkę.

Przechowywać w temperaturze do +22°C, po otwarciu należy przechowywać w lodówce.

Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy

Masa netto: 160g

Pakowane próżniowo.

Należy spożyć do: 16.12.2024

  • Nord Salse
  • Gusto Toscano
  • Acetaia Mussini
  • Frantoio Moscato
  • Quore Puro
  • BUSTI
  • Filippone
  • API Food
  • San Giuliano
  • Verys
  • Bonfante
  • Sa Marigosa
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Inaudi
  • Dolcezze Del Forno
  • Galup
  • NOVELLA
  • Apulia Food
  • Amedei
  • Madama Oliva
  • iFerrari
  • Fratelli CARLI
  • Galfre'
  • Marilungo Campofilone
  • Fattorie Fiandino
  • La Bottera
  • Mozzarisella
  • Simorgh S.N.C.
  • Bortolotti Salumi
  • PastaJesce
  • Frescolat
  • Happy Mama
  • Deseo
  • Le Asolane
  • Natural Boom
  • Eurocaf
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Blanco
  • Ronco Luigina
  • Pasta Bertoli
  • Tiberino
  • IAQUILAT