Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Salami wieprzowe z dodatkiem włoskich orzechów laskowych z apelacją IGP
Masa netto: ok. 190g (+/-10g)
Salami wieprzowe z dodatkiem włoskich orzechów laskowych z apleacją IGP - bez sztucznych dodatków, glutenu i pochodnych mleka
Składniki: włoskie mięso wieprzowe, orzechy laskowe z Piemontu z apelacją pochodzenia IGP (4%), sól morska, miód, przyprawy i zioła aromatyczne. Konserwant: E252
Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem, a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie. Tradycja hadowli zwierząt i uprawy zbóż sięga 4 pokoleń. Zwierzęta żywią się uprawianymi przez gospodarstwo zbożami.
Salami nie zawiera sztucznych dodatków, ani glutenu
Salami tradycyjne będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin.
Wyprodukowano we Włoszech
Masa netto: 190g (+/-10g)
Pakowane próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: