Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Salami pikantne, bez glutenu, bez pochodnych mleka
Masa netto ok. 245g (+/-10g)
Włoskie salami z dodatkiem pikantnych papryczek peperoncino
Składniki: mięso z włoskiej wieprzowiny, sól morska, miód, papryczka słodka, papryczka pikantna, przyprawy i zioła aromatyczne, konserwant: azotan potasu
Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem, a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie. Tradycja hodowli zwierząt i uprawy zbóż sięga 4 pokoleń. Zwierzęta żywią się uprawianymi przez gospodarstwo zbożami.
Salami nie zawiera glutenu ani pochodnych mleka
Salami tradycyjne będzie pyszną przystawką, świetnie sprawdzi się do deski wędlin.
Należy przechowywać w lodówce
Wyprodukowano we Włoszech
Masa netto: 245g (+/-10g)
Pakowane próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: 31.03.2024