62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Selezione Ovetti 9 - Bombonierka z nadziewanymi jajkami czekoladowymi Amedei, 117g

Selezione Ovetti 9 - Bombonierka z nadziewanymi jajkami czekoladowymi Amedei

Masa netto 117g
  

  • 64,00 zł 39,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Amedei
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Selezione Ovetti 9 - Bombonierka z nadziewanymi jajkami czekoladowymi Amedei w trzech smakach

Dla tych, którzy chcą odrobiny wielkanocnych łakoci z wyższej półki, Amedei oferuje nową linię „Gli Ovetti”, czyli po prostu "Jajeczka". Ten wyjątkowy mały przysmak w trzech różnych smakach, kryje słodką niespodziankę - nadzienia stworzone z miłości do czekolady według receptur wybitnych Maitre Chocolatier. Wnętrze każdego jajka podkreśla to, co najpiękniejsze w każdym z klasycznych smaków czekolad Amedei: kultowym ciemnym blendzie 66%, mlecznym 32%, który przywołuje dzieciństwo i ukochanym przez absolutnie każdego łasucha białym 29%. Tej Wielkanocy każdy może w wyjątkowy sposób podzielić się jajkiem z bliskimi i nadać wspólnym chwilom niepowtarzalny, czekoladowy smak (z odrobiną luksusu ;) ).

Jajeczka z białej czekolady
Składniki polewy: biała czekolada (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku). Zawartość kakao min. 29%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu IGP, pistacje Pistachio Verde di Bronte IGP, dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, wanilia, naturalne aromaty.

Jajeczka z ciemnej czekolady
Składniki polewy:  ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, miazga kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu IGP, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, pistacje Pistachio Verde di Bronte IGP, dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, naturalne aromaty.

Jajeczka z mlecznej czekolady
Składniki polewy: czekolada mleczna (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa). Zawartość kakao min. 32%. Składniki nadzienia: czekolada Gianduja (cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP(24%), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały. Zawartość kakao min. 32%), pasta z orzechów laskowych z Piemontu IGP, ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe. Zawartość kakao min. 70%), masło (mleko).

Zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.

Wyprodukowano we Włoszech

Masa netto: 117g

Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu.

Czekolady Amedei są bezglutenowe. 

 

Najlepiej spożyć przed: 15.11.2024
    

  • Eurocaf
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Mozzarisella
  • San Giuliano
  • Le Asolane
  • Simorgh S.N.C.
  • Dolcezze Del Forno
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Galup
  • iFerrari
  • Blanco
  • Frescolat
  • Natural Boom
  • Filippone
  • NOVELLA
  • Fattorie Fiandino
  • Apulia Food
  • Bortolotti Salumi
  • Argiolas Formaggi
  • Madama Oliva
  • Quore Puro
  • Frantoio Moscato
  • Fratelli CARLI
  • Happy Mama
  • Le Veneziane
  • Ronco Luigina
  • Sa Marigosa
  • IAQUILAT
  • Deseo
  • Amedei
  • API Food
  • Verys
  • Pasta Bertoli
  • Galfre'
  • La Bottera
  • Acetaia Mussini
  • Tiberino
  • BUSTI
  • PastaJesce
  • Gusto Toscano
  • Nord Salse
  • Bonfante
  • Marilungo Campofilone
  • Inaudi