Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser podpuszczkowy z 3 mlek: krowie, kozie i owcze z dodatkiem kawałków gruszki
Masa netto: 250g
Ser podpuszczkowy z mleka krowiego, koziego i owczego z kawałkami gruszki.
Składniki: mleko krowie, mleko kozie, mleko owcze, gruszka 4%, podpuszczka, sól, bakterie kwasu mlekowego, naturalny aromat
Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 3 typów mleka z regionu Piemontu i kawałków gruszki. Świetnie sprawdzi się na Waszej desce serów.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 250g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 09.06.2024