Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser podpuszczkowy z 3 mlek z dodatkiem pistacji i pomarańczy
Masa netto: 280g
Ser podpuszczkowy z mleka krowiego, koziego i owczego z pistacjami i pomarańczami.
Składniki: mleko krowie, mleko kozie, mleko owcze, pistacje 0,5%, skórka pomarańczowa i kwiaty pomarańczy 0,5%, podpuszczka, sól, bakterie kwasu mlekowego, naturalny aromat
Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 3 typów mleka z regionu Piemontu.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 280g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy
Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu.