Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser "Serce różane" z 3 mlek - krowiego, koziego, owczego, pokryty płatkami róż
Masa netto: 250g
Ser "Serce różane" - ser podpuszczkowy z mleka krowiego, koziego i owczego pokryty płatkami róży.
Składniki: mleko krowie, mleko kozie, mleko owcze, podpuszczka, sól, płatki róż 0,5%
Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 3 typów mleka z regionu Piemontu i kawałków gruszki. Świetnie sprawdzi się na Waszej desce serów.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 250g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 15.04.2024