62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ser z 3 rodzajów mleka z tymiankiem, 280g

Pagliettin al timo - serek podpuszczkowy z tymiankiem

Masa netto: 280g

  • 23,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pagliettin al timo - ser podpuszczkowy z mleka krowiego, owczego i koziego z dodatkiem tymianku

Składniki: mleko krowie , mleko kozie , mleko owcze, podpuszczka , sól, tymianek

Ser podpuszczkowy półtwardy wytwarzany w trzech rodzajów mleka: krowiego, owczego i koziego, delikatny smak wzbogacony o typowo śródziemnomorski tymianek. Wytwarzany w piemonckiej rodzinnej serowarni La Bottera, położonej w malowniczym regionie Langhe wpisanym na listę światowego dziedzictwa Unesco. Cały proces wytwarzania odbywa się wg tradycyjnych metod, zgodnie z duchem slow life. Serowarnia posiada także swoje gospodarstwo agroturystyczne oraz restaurację.

Ser tymiankowy będzie świetnie smakował po prostu z dodatkiem pieczywa, urozmaici Waszą deskę serów.

Producent: La Bottera, Piemont, Włochy

Masa netto: 280g

Należy spożyć do: 09.06.2024

 

  • Pasta Bertoli
  • Eurocaf
  • Frantoio Moscato
  • Argiolas Formaggi
  • Bortolotti Salumi
  • BUSTI
  • Galfre'
  • Fratelli CARLI
  • Frescolat
  • Apulia Food
  • API Food
  • Happy Mama
  • Filippone
  • San Giuliano
  • IAQUILAT
  • Gusto Toscano
  • Mozzarisella
  • Bonfante
  • Verys
  • Fattorie Fiandino
  • La Bottera
  • Ronco Luigina
  • NOVELLA
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Acetaia Mussini
  • Sa Marigosa
  • Tiberino
  • Inaudi
  • Madama Oliva
  • Galup
  • Quore Puro
  • Deseo
  • Le Asolane
  • Nord Salse
  • Amedei
  • Marilungo Campofilone
  • Le Veneziane
  • Natural Boom
  • Simorgh S.N.C.
  • iFerrari
  • PastaJesce
  • Blanco
  • Dolcezze Del Forno
  • Agrisalumeria Del Bosco