Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser dojrzewający z mleka krowiego i z koziego z dodatkiem wina Barolo
Masa netto: 280g
Ser dojrzewający z mleka krowiego i koziego z dodatkiem wina Barolo
Składniki: mleko krowie, mleko kozie, podpuszczka, sól, skórka: wino Barolo, wytłoki z winogron, wino czerwone
Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 2 typów mleka z dodatkiem piemonckiego wina Barolo. Będzie idealny na Waszą deskę serów.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 280g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy
Naljlepiej spożyć przed: 02.01.2024