Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Stracchino - Świeży serek kremowy z mleka krowiego bez laktozy
Masa netto: 150g
Serek świeży Stracchino Bez Laktozy Frescolat
Składniki: mleko krowie, sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego
Świeży serek kremowy z mleka krowiego, bez konserwantów, o delikatnym smaku, wytwarzany przez rodzinną firmę Frescolat zgodnie z tradycjami rzemieślniczymi. Włosi używają stracchino do piadiny, świetnie sprawdzi się na pizzy, zapiekance, zwykłej kanapce, ale i np. do dań makaronowych.
Wartości odżywcze w 100g: energia: 1194kJ/288kcal, tłuszcze: 25g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 16g, weglowodany 2g w tym cukry: 1,5g, białko: 14g, sól: 0,95g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Należy spożyć do: 07.04.2025
Producent: Frescolat, region Veneto, Włochy