Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Serek świeży Stracchino Frescolat
Masa netto: 100g
Serek świeży Stracchino Frescolat
Składniki: mleko krowie, sól, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego
Świeży serek kremowy, bez konserwantów, o delikatnym smaku, wytwarzany przez rodzinną firmę Frescolat zgodnie z tradycjami rzemieślniczymi. Włosi używają stracchino do piadiny, świetnie sprawdzi się na pizzy, zapiekance, zwykłej kanapce, ale i np. do dań makaronowych.
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Należy spożyć do: 12.02.2024
Producent: Frescolat, region Veneto, Włochy