Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Stecket - mini paluszki bezglutenowe z ziemniakami i rozmarynem
Masa netto: 60g
Stecket - mini paluszki Le Veneziane - bezglutenowe paluszki z mąki kukurydzianej z ziemniakami i rozmarynem.
Składniki: skrobia kukurydziana, roślinny olej palmowy, płatki suszu ziemniaczanego 13%, mąka kukurydziana, sól, błonnik z ziaren babki płesznik, rozmaryn 0,35%, syrop glukozowy, środki spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), difosforan, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromaty.
Może zawierać orzechy, soję i sezam.
Stecket - mini paluszki świetnie sprawdzą się jako dodatek do wszelkich włoskich przystawek, desek serów czy wędlin. Małe chrupiące paluszki świetnie zastępują tradycyjne pieczywo.
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 60 g
Producent: Molino di Ferro, Włochy