Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Sugo al Peperoncino - Sos pomidorowy z pikantnym papryczkami peperoncino
Sugo al Peperoncino - Sos pomidorowy z pikantnymi papryczkami peperoncino
Pikantny sos pomidorowy Inaudi do dziś produkowany jest według starej rodzinnej receptury.
Znajdziecie w nim tylko najlepsze składniki, które są starannie wybierane i przygotowywane przez doświadczone ręce, zgodnie z tradycją.
Podstawą naszego soffritto jest oliwa z oliwek, marchew, cebula i czosnek, które przy powolnym gotowaniu zapewniają bogaty i intensywny smak sosu, który zadowoli najbardziej wymagające podniebienia.
Sos pomidorowy z dodatkiem pikantnych papryczek peperoncino jest gotowym dodatkiem do Waszych makaronów, ale można go użyć także, jako dodatek do dań mięsnych oraz warzywnych. Wyłącznie naturalne składniki, nie zawiera glutenu.
Składniki: pulpa pomidorowa, oliwa z oliwek, marchew, cebula, sól, cukier trzcinowy, natka pietruszki, czosnek, papryczka peperoncino 0,17%, przyprawy.
Kraj pochodzenia pomidorów: Włochy.
Wartości odżywcze w 100g produktu: wartość energetyczna 210kJ/51kcal, tłuszcz 3,5 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,5 g, węglowodany 3,3 g, w tym cukry 2,6 g, białko 1,0g, sól 1,5 g.
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 180g
Producent: Inaudi, Piemont
Wyprodukowano we Włoszech
Najlepiej spożyć przed: 31.10.2024