Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Tapenada - pasta z oliwek i bakłażana
Masa netto: 190g
Tapenada - pasta z oliwek i bakłażana
Pasta na bazie oliwek i bakłażana , idealna do bruschetty, kanapek, tart, można ją dodać do makaronów i wielu innych dań.
składniki: oliwki ( 32%), bakłażany (25%), mieszane warzywa : ziemniaki , ostra papryka , kapary . Olej słonecznikowy , seler , oliwa z oliwek extra virgin , sól,przyprawy , ocet winny , naturalny aromat, kwas cytrynowy
wartości odżywcze w 100 g : energia 240kj/25kcal, tłuszcz 6,2g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g, węglowodany 0,1g, błonnik 0,2g, białko 0,6g, sól 2,2g
Wyłącznie naturalne składniki, bez konserwantów i innych sztucznych dodatków
Masa netto: 190g
Producent: Madama Oliva, Rzym, Włochy