Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Tapenada - pasta z oliwek i grzybów
Masa netto: 190g
Tapenada - pasta z oliwek i grzybów
Pasta na bazie oliwek i grzybów, idealna do bruschetty, kanapek, tart, można ją dodać do makaronów i wielu innych dań.
składniki: oliwki (36%), mix grzybów ( pieczarki , shiitake , opieńki , boczniaki , suszone borowiki ) ziemniaki , olej słonecznikowy , oliwa z oliwek extra virgin , sól , przyprawy , naturalny aromat , kwas cytrynowy .
Wyłącznie naturalne składniki, bez konserwantów i innych sztucznych dodatków
wartości odżywcze w 100 g: energia 844kj/205kcal , tłuszcz 21g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 3g, węglowodany 1,5g, w tym cukry 0g, błonnik 2,2g, białko 2g, sól 1,1g
Masa netto: 190g
Producent: Madama Oliva, Rzym, Włochy