62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Zestaw serów - 2 mleka i pikantna konfitura

Zestaw serowy: Aristeo - owczy z truflami, Gran Kinara: klasyczny i truflowy - z mleka krowiego oraz konfitura Composta Rossa Piccante.

  • 115,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Zestaw "2 mleka i pikantna konfitura" 

Świat serów jest różnorodny, obfity i czasami zawiły. Każdy rodzaj mleka ma swój niepowtarzalny urok i za każdym razem daje początek wyjątkowej i pięknej kulinarnej historii. Czemu zatem ograniczać się jedynie do jednego, najpopularniejszego rodzaju serów - z mleka krowiego? Wybierz się z nami w serową podróż i daj się przekonać, że na poczciwej mućce się nie kończy ;). Jako przepustkę do tej wyjątkowej wojaży potraktuj zestaw, specjalnie dobrany tak, by móc delektować się pięknym obliczem sera krowiego i owczego. Zwarty i aksamitny Aristeo z truflami to świetny wybór, jeżeli dopiero rozpoczynasz odkrywanie szerszych serowych horyzontów. A żeby pobudzić Twoją ciekawość - do zestawu dodaliśmy także lekkostrawny Gran Kinara w dwóch wersjach: klasyczny i z truflą czarną, na bogato! Żaden szanujący się koneser sera nie obędzie się też bez konfitury, więc i Ty nie omieszkaj sprawdzić, jak takie pikantno-śmietankowe połączenie fantastycznie ze sobą współgra!

Smacznego!

 

W skład zestawu wchodzą:

- Composta Rossa Piccante - konfitura z papryki, jabłek i cebuli, marki Happy Mama, 110g,

- Gran Kinara - dojrzewający ser z podpuszczką roślinną z karczocha, 100g, marki Fiandino,

- Gran Kinara al Tartufo - truflowy dojrzewający ser z czarnymi truflami, z podpuszczką roślinną z karczocha, marki Fiandino, 100g,

- Aristeo - owczy ser krótko dojrzewający z truflami, marki Argiolas z Sardynii, ok. 290g.

Całość pakowana w specjalny styropianowy biały karton o wymiarach 32 x 21,5 x wys. 12,5 cm, dodajemy także specjalny "suchy lód", który zapewnia świeżość produktów podczas transportu.

 

Wszystkie specjały wyprodukowano we Włoszech: La Bottera i Fiandino w Piemoncie oraz Argiolas na Sardynii i Happy Mama w Emilii-Romanii. 

  • Mozzarisella
  • Pasta Bertoli
  • Happy Mama
  • Deseo
  • NOVELLA
  • Gusto Toscano
  • Galup
  • Frantoio Moscato
  • Madama Oliva
  • Le Asolane
  • Dolcezze Del Forno
  • Marilungo Campofilone
  • San Giuliano
  • Bonfante
  • Quore Puro
  • Fratelli CARLI
  • BUSTI
  • Verys
  • Le Veneziane
  • Apulia Food
  • La Bottera
  • Tiberino
  • PastaJesce
  • iFerrari
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Argiolas Formaggi
  • Blanco
  • Frescolat
  • Fattorie Fiandino
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • API Food
  • Simorgh S.N.C.
  • Nord Salse
  • Sa Marigosa
  • ManaPulia
  • Amedei
  • Inaudi
  • Filippone
  • IAQUILAT
  • Eurocaf
  • Galfre'