62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Owczy ser dojrzewający z czarną truflą, ok. 280g

Dojrzewający ser pecorino toscano - owczy z czarnymi truflami

Masa netto: ok. 280g

  • 37,80 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    BUSTI
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pecorino z czarnymi truflami - dojrzewający ser podpuszczkowy z mleka owczego

Składniki: owcze mleko pasteryzowane, trufla czarna 1%, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (zawiera laktozę z mleka), substancje konserwujące na skórce: E235, E202, skórka niejadalna

Caseificio Busti to rodzinna serowarnia, która powstała w 1955r., jest położona na malowniczych toskańskich wzgórzach niedaleko miasta Volterra, mleko owcze pochodzi wyłącznie z Toskanii. Specjalizuje się w wytwarzaniu głównie serów owczych - pecorini, wg najlepszych toskańskich tradycji i metod.

Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej temperaturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:

 https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html

Producent: Busti, Toskania, Włochy

Opakowanie próżniowe, masa netto ok. 280g (+/-20g)

Najlepiej spożyć przed: 06.11.2024

  • Tiberino
  • La Bottera
  • Simorgh S.N.C.
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Ronco Luigina
  • Fratelli CARLI
  • Marilungo Campofilone
  • Blanco
  • Le Asolane
  • Dolcezze Del Forno
  • San Giuliano
  • Gusto Toscano
  • Galfre'
  • Deseo
  • PastaJesce
  • Quore Puro
  • Fattorie Fiandino
  • NOVELLA
  • Natural Boom
  • Inaudi
  • Madama Oliva
  • Apulia Food
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Nord Salse
  • Amedei
  • BUSTI
  • Frescolat
  • Filippone
  • Frantoio Moscato
  • Eurocaf
  • Bortolotti Salumi
  • IAQUILAT
  • API Food
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Galup
  • iFerrari
  • Happy Mama
  • Bonfante
  • Sa Marigosa
  • Mozzarisella
  • Pasta Bertoli
  • Verys
  • Acetaia Mussini