Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Sardynki w oliwie z oliwek
Puszka masa netto: 85 g
Sardynki w oliwie z oliwek
Składniki: sardynki, oliwa z oliwek, sól .
Sardynki odmiany pilchardus, odławiane w Morzu Śródziemnym i przetwarzane zgodnie z tradycją, aby zachować ich bogatą konsystencję i intensywny smak. Pyszne z zieloną sałatą, z sałatką ziemniaczaną, do kanapek, pizzy, czy dań makaronowych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce tak oby sardynki były pokryte oliwa, spożyć w ciągu kilku dni od otwarcia .
Wartości odżywcze w 100g : energia 1003kj/241kcal, tłuszcz 16 g , w tym nasycone kwasy tłuszczowe 3,5g , węglowodany 1,2g , w tym cukry 0g , białko 23g, sól 1,2g
Najlepiej spożyć przed : 01.11.2025
Puszka, masa netto: 85g
Producent: Fratelli Carli, Liguria, Włochy