62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Babka Pandoro Gran Galup Tradycyjne 750g

Babka Pandoro Gran Galup tradycyjne

Masa netto: 750g

  • 102,90 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pandoro Gran Galup Tradizionale - Tradycyjna babka drożdżowo-maślana Pandoro z cukrem pudrem, którym obsypuje się babkę.  

Składniki: mąka z pszenicy miękkiej typu „0” – Świeże jaja od kur z wolnego wybiegu kategorii A 23% – Cukier – Masło (mleko) 17% – Emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych – Drożdże naturalne (mąka z pszenicy miękkiej typu „0”– Woda) – Świeże mleko pełne – Sól – Masło kakaowe – Drożdże piwne – Aromaty naturalne – Aromat (Wanilina). Saszetka cukru pudru (50 g): Cukier – Skrobia pszenna – Aromaty. Może zawierać orzechy, gorczycę i soję.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki są ręcznie pakowane. Ozdobny biały karton z serii Anniversary na 100-lecie firmy Galup

Babka pandoro jest wytwarzana z dodatkiem masła i jajek, wierzch posypuje się cukrem pudrem (torebka z cukrem jest dołączona do babki).

Babki pandoro to tradycyjny włoski prezent wręczany z okazji świąt Bożego Narodzenia. 

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze maksymalnie 18 - 20°C. Nie należy eksponować w witrynach narażonych na działanie promieni słonecznych lub w pobliżu źródeł ciepła.

Masa netto 750g

Producent: Galup, Piemont, Włochy 

Najlepiej spożyć przed: 31.06.2024

  • Verys
  • NOVELLA
  • Deseo
  • Madama Oliva
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Filippone
  • Le Asolane
  • Natural Boom
  • Mozzarisella
  • Pasta Bertoli
  • Happy Mama
  • Bonfante
  • Frantoio Moscato
  • Galfre'
  • Acetaia Mussini
  • Dolcezze Del Forno
  • Sa Marigosa
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Apulia Food
  • Inaudi
  • Nord Salse
  • Simorgh S.N.C.
  • IAQUILAT
  • Blanco
  • Bortolotti Salumi
  • Galup
  • Argiolas Formaggi
  • Frescolat
  • Fratelli CARLI
  • Tiberino
  • BUSTI
  • Marilungo Campofilone
  • API Food
  • La Bottera
  • Le Veneziane
  • Eurocaf
  • iFerrari
  • PastaJesce
  • Gusto Toscano
  • San Giuliano
  • Amedei
  • Quore Puro
  • Ronco Luigina
  • Fattorie Fiandino