Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Kruche ciasteczka z mąką z orzechów laskowych z posypką orzechową
Masa netto: 80g
Biscotti Croccante Alla Nocciola - Kruche ciasteczka z mąką z orzechów laskowych z posypką orzechową
Składniki: cukier, białko jaj, mąka z orzechów laskowych odmiany piemonckiej „Tonda Gelikatna Trilobata” 9%, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, cukier (cukier, skrobia pszenna), olej słonecznikowy, naturalny aromat waniliowy); posypka: siekane orzechy laskowe 22%.
Firma Galup powstała w Piemoncie 102 lata temu i do dziś wytwarza tradycyjne włoskie słodkości, jak drożdżowe babki panettone i pandoro, ciastka, czekoladowe trufle, praliny i inne pyszności.
Delikatne kruche ciasteczka orzechowe to idealny dodatek do mocnego espresso, czy filiżanki herbaty. Naprawdę trudno się od nich oderwać!
Pakowane w ozdobny kartonik będzie także uroczym, małym upominkiem dla każdego smakosza.
Masa netto: 80g
Producent: Galup, Piemont, Włochy