Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Kruche ciasteczka cynamonowe
Masa netto: 150g
Biscotti alla Cannella - Kruche ciasteczka cynamonowe
Składniki: mąka pszenna typu „0”, margaryna roślinna ((tłuszcze roślinne (kokosowy), oleje roślinne (słonecznikowy), woda)), cukier puder (cukier, skrobia kukurydziana), jaja, cukier trzcinowy, żółtko jaja, mieszanka przypraw (goździki, kolendra, gałka muszkatołowa i cynamon (0,4%)), substancja spulchniająca (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia pszenna), goździki.
Firma Galup powstała w Piemoncie 102 lata temu i do dziś wytwarza tradycyjne włoskie słodkości, jak drożdżowe babki panettone i pandoro, ciastka, czekoladowe trufle, praliny i inne pyszności.
Te kruche ciasteczka cynamonowe są świetne w czasie świątecznym, to idealny dodatek do mocnego espresso, czy filiżanki herbaty. Naprawdę trudno się od nich oderwać!
Pakowane w ozdobny kartonik będzie także uroczym, małym upominkiem dla każdego smakosza.
Masa netto: 150g
Producent: Galup, Piemont, Włochy