Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Kruche ciastka z orzechami laskowymi
Masa netto 150g
Biscotti alla Nocciola - Kruche ciasteczka z mąką z orzechów laskowych
Składniki: mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, cukier, mąka z orzechów laskowych (16%), margaryna roślinna ((tłuszcze roślinne (kokosowy), oleje roślinne (słonecznikowy), woda)), mąka kukurydziana (14%), jaja, żółtko jaja, mleko pełne, miód, substancja spulchniająca (kwasowy pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, skrobia pszenna), aromaty.
Firma Galup powstała w Piemoncie 102 lata temu i do dziś wytwarza tradycyjne włoskie słodkości, jak drożdżowe babki panettone i pandoro, ciastka, czekoladowe trufle, praliny i inne pyszności.
Kruche ciasteczka orzechowe to idealny dodatek do mocnego espresso, czy filiżanki herbaty. Naprawdę trudno się od nich oderwać!
Pakowane w ozdobny kartonik będzie także uroczym, małym upominkiem dla każdego smakosza.
Masa netto: 150g
Producent: Galup, Piemont, Włochy