Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Miele di Acacia al Tartufo - Miód akacjowy z dodatkiem trufli. Świetny jako dadatek do serów czy włoskiej "słoniny" - lardo.
Słoik 120g
Wyjątkowy i uniwersalny - do dań wytrawnych i słodkich.
Świetny jako dodatek do serów czy włoskiej "słoniny" - lardo. Fantastycznie sprawdzi się jako aromatyczny dodatek do wszystkich specjałów z deski serów.
Miód truflowy stanowi nietuzinkowe i ciekawe połączenie z rzemieślniczymi lodami, ale wzbogaci także smak panna cotty i wielu innych fantazyjnych deserów.
Masa netto: 120g
Wyprodukowano we Włoszech
Składniki: miód akacjowy, trufle (Tuber aestivum e albidum) 1,5%, aromaty.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1377kJ/324kcal, tłuszcz 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 81g, w tym cukry 81g, biało 0g, sól 0g.
Produkt bezglutenowy.