Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser mix z mleka krowiego i koziego - Caprino Piemonte
Masa netto: 250g
Caprino Piemonte - ser mix z mleka krowiego i koziego
Składniki: mleko krowie, mleko kozie, podpuszcza, sól
Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 2 typów mleka z regionu Piemontu.
Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.
Masa netto: 250g
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy