62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ser z mleka krowiego i koziego z winem Barolo, 280g

Ser dojrzewający z mleka krowiego i z koziego z dodatkiem wina Barolo

Masa netto: 280g

  • 33,60 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ser dojrzewający z mleka krowiego i koziego z dodatkiem wina Barolo

Składniki: mleko krowie, mleko kozie, podpuszczka, sól, skórka: wino Barolo, wytłoki z winogron, wino czerwone

Ser podpuszczkowy miękki, krótko sezonowany, aromatyczne połączenie 2 typów mleka z dodatkiem piemonckiego wina Barolo. Będzie idealny na Waszą deskę serów.

Caseificio La Bottera to niewielka rodzinna serowarnia położona w malowniczym Piemoncie, wytwarza sery wyłącznie z miejscowego mleka, wg tradycyjnych metod.

Masa netto: 280g

Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej tempraturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:

 https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html

Producent: La Bottera, Piemont, Włochy

Naljlepiej spożyć przed: 02.01.2024

  • API Food
  • Marilungo Campofilone
  • Filippone
  • Galfre'
  • Le Asolane
  • San Giuliano
  • Bortolotti Salumi
  • Deseo
  • Sa Marigosa
  • Fratelli CARLI
  • Tiberino
  • Pasta Bertoli
  • Eurocaf
  • Mozzarisella
  • Simorgh S.N.C.
  • Ronco Luigina
  • iFerrari
  • IAQUILAT
  • Happy Mama
  • Apulia Food
  • Le Veneziane
  • Amedei
  • Fattorie Fiandino
  • Frantoio Moscato
  • Frescolat
  • Gusto Toscano
  • BUSTI
  • Verys
  • Bonfante
  • La Bottera
  • Argiolas Formaggi
  • Galup
  • NOVELLA
  • Nord Salse
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Dolcezze Del Forno
  • Madama Oliva
  • Blanco
  • Acetaia Mussini
  • Quore Puro
  • Natural Boom
  • PastaJesce
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Inaudi