Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto z cukinią - danie gotowe w 18 minut; porcja dla 3-4 osób.
Masa netto 300g
Risotto z cukinią - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób.
Składniki: ryż Carnaroli, cukinia 2%, por, cebula, pietruszka. Może zawierać orzechy, gluten,seler i dwutlenek siarki.
Wartość odżywcza w 100g produktu: energia 1470kJ/346kcal, tłuszcz 1,6g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,5g, węglowodany 75,1g, w tym cukry 0,6g, białko 7,5g, sól 0,006g.
Sposób przygotowania: podsmażać na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN Funghi, Piemont, Włochy
Masa netto 300g