Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto z warzywami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Risotto z warzywami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Składniki: ryż Carnaroli 94%, warzywa (pomidory, cukinia, marchew, por, cebula, bazylia, pietruszka)6%. Może zawierać orzechy, gluten, seler i dwutlenek siarki.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 347kcal/1475kJ, białka 7,0g, węglowodany 75,3g, w tym cukry 1,5g, tłuszcze 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe 0,5g, sól 0,01g.
Sposób przygotowania: podsmażać na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN, Piemont, Włochy
Masa netto 300g