Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto ze szparagami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Masa netto: 300g
Risotto ze szparagami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Składniki: ryż Carnaroli 96,1%, szparagi 1,5%, por, cebula, pietruszka. Może zawierać orzechy, gluten, seler i dwutlenek siarki.
Wartości odżywcze na 100g produktu: wartość energetyczna 335 kcal/1423kJ, białko 7,0g, węglowodany 73,0g, w tym cukry 0,6g, tłuszcze 1,5g, w tym kwasy tłuszczowe 0,5g, sól 0,003g.
Sposób przygotowania: podsmażać na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN Funghi, Piemont,Włochy
Masa netto 300g