62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pasta z orzechów laskowych 100% "Nocciola Piemonte IGP" 200g, Ronco Luigina

Pasta z orzechów laskowych 100% "Nocciola Piemonte IGP" 200g, Ronco Luigina

Masa netto: 200g

  • 41,50 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Ronco Luigina
  • Dostępność:

    Jest Jest  (4 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pasta z orzechów laskowych 100% "Nocciola Piemonte IGP" 200g, Ronco Luigina

Odkryj naszą pastę z orzechów laskowych 100%: sekret niezwykłych przepisów i czystej przyjemności.

Bez mleka - idealna dla osób stosujących dietę bezmleczną i uczulonych na laktozę!

Nie zawiera cukru - idealna dla diabetyków i osób na diecie ketogenicznej.

Bezkompromisowa autentyczność
Pasta z prażonych orzechów laskowych "Nocciola Piemonte IGP" z plantacji Ronco Luigina powstaje z wyselekcjonowanych orzechów, które są prażone i mielone, jako pojedynczy składnik, bez innych dodatków, dla wydobycia ich wyjątkowy leszczynowego charakteru. Każdy orzech laskowy jest łuskany i prażony z najwyższą starannością, aby zachować najwyższą jakość i wyjątkowy smak. Ten rzemieślniczy proces gwarantuje, że możesz cieszyć się naturalnym i autentycznym produktem, bogatym w smak i wartości odżywcze.

Idealny dla każdego
Niezależnie od tego, czy jesteś miłośnikiem ciast, sportowcem poszukującym naturalnej energii, czy też przestrzegasz zdrowej diety - nasza pasta z orzechów laskowych 100% jest właściwym wyborem dla Ciebie! Bogata w niezbędne składniki odżywcze, pasta zapewnia naturalny zastrzyk energii, idealny dla każdego, kto chce zachować formę, nie rezygnując ze smaku.

Wszechstronność bez ograniczeń
Daj się ponieść wyobraźni i wybierz sam, z czym połączysz orzechową esencję - możesz słodzić pastę cukrem, słodzikami lub odwrotnie, dodać szczyptę soli dla nietuzinkowego połączenia! Pasta "Nocciola Piemonte" IGP stanowi bazę do profesjonalnego przygotowania lodów i deserów, ale równie dobrze smakuje dodana do domowych słodyczy. Idealna do wzbogacania deserów, koktajli, jogurtów, a nawet pikantnych i wytrawnych potraw. Pasta z orzechów laskowych "Nocciola Piemontese" IGP dostosowuje się do wszystkich Twoich potrzeb kulinarnych.

Czym jest orzech laskowy "Nocciola Piemonte" IGP?

Nazwa ta odnosi się do każdej postaci orzechów laskowych otrzymywanych z odmiany Tonda Gentile Trilobata, występującej w Piemoncie i głównie na obszarze wzgórz Langhe, Roero i Monferrato. To odmiana szczególnie ceniona w przemyśle spożywczym, zwłaszcza w cukiernictwie, ze względu na swoje wyjątkowe parametry, takie jak: łatwość łuskania, doskonały aromat i smak po uprażeniu, wyższa trwałość podczas przechowywania, wynikająca z niższej, niż u innych odmian, zawartości tłuszczu.

Więcej o orzechach laskowych "Nocciola Piemonte" IGP przeczytacie tutaj.

 

Składniki: orzechy laskowe „Nocciola Piemonte IGP” 100%.

Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką.

 

Wartości odżywcze w 100 g produktu: energia 2740kJ/655kcal, tłuszcz 64,1g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4,16g, węglowodany 6,1g, w tym cukry 4,1g, białko 13,8g, sól 0,011.

 

Minimalna data przydatności: 07.2025

Masa netto: 200g.

  • San Giuliano
  • Blanco
  • Sa Marigosa
  • Fratelli CARLI
  • Natural Boom
  • iFerrari
  • Argiolas Formaggi
  • Frescolat
  • NOVELLA
  • Le Asolane
  • Inaudi
  • Tiberino
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • BUSTI
  • Quore Puro
  • Verys
  • Mozzarisella
  • Eurocaf
  • Ronco Luigina
  • API Food
  • Madama Oliva
  • Bonfante
  • Frantoio Moscato
  • Le Veneziane
  • Happy Mama
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Amedei
  • Simorgh S.N.C.
  • Galup
  • Acetaia Mussini
  • Dolcezze Del Forno
  • Apulia Food
  • Filippone
  • Nord Salse
  • PastaJesce
  • Bortolotti Salumi
  • Deseo
  • La Bottera
  • Gusto Toscano
  • Fattorie Fiandino
  • Marilungo Campofilone
  • Pasta Bertoli
  • IAQUILAT
  • Galfre'