Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem z czerwonej papryki z Sardynii pikantny.
Masa netto: 130g
Krem z czerwonej papryki z Sardynii pikantny. Smakowity krem z sardyńskiej papryki, bez sztucznych dodatków czy barwników.
Składniki: czerwona papryka 70%, olej słonecznikowy, peperoncino (pikantne papryczki), płatki ziemniaczane, cukier, ocet winny, sól, korektor kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Masa netto 130g.
Papryki pochodzą z plantacji firmy Sa Marigosa położonych na sardyńskim półwyspie Sinis, gdzie panuje szczególny mikroklimat.
Krem jest pikantny, o wyrazistym smaku papryki i świetnie nadaje się do smarowania kanapek, bruschetty, przekąsek, a także jako dodatek do makaronów, mięs, czy tart.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Produkt wegański.
Producent: Sa Marigosa, Sardynia, Włochy