62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

"Mascaverys" roślinna alternatywa dla mascarpone, 250g

Mascaverys - roślinna alternatywa dla mascarpone na bazie kiełkującego brązowego ryżu

Masa netto: 250g

  • 23,20 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Verys
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Alternatywa roślinna dla mascarpone - włoski "ser" wegański na bazie kiełkującego pełnoziarnistego ryżu marki Verys.

Składniki: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 74% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 30%), olej kokosowy wytłaczany na zimno, inulina z agawy, zagęstniki: guma arabska, alginian sodu, mąka karobowa, białko groszku.

100% składniki roślinne - bez laktozy - bez jajek - bez OMG - bez soi - bez glutenu - bez cholesterolu - bez konserwantów - bez barwników - ryż tylko z upraw włoskich.

Ser typu mascarpone świetnie nadaje się do przygotowania słodkich deserów i ciast w tym klasycznego włoskiego tiramisu; sprawdzi się też do dań wytrawnych, np. do risotta! Receptura jest opatentowana przez producenta.

Pozbawiony alergenów wegański ser marki Verys jest propozycją dla wszystkich, dorosłych i dzieci, dbających o lekką i zdrową dietę.

Należy spożyć do: 14.05.2022

Przechowywać w lodówce.

Masa netto: 250g.

Producent: Frescolat, Włochy

 

  • API Food
  • Fratelli CARLI
  • Gusto Toscano
  • Inaudi
  • San Giuliano
  • Filippone
  • Fattorie Fiandino
  • Madama Oliva
  • Dolcezze Del Forno
  • Frantoio Moscato
  • Verys
  • Bonfante
  • ManaPulia
  • Happy Mama
  • Blanco
  • Sa Marigosa
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Simorgh S.N.C.
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Quore Puro
  • Galfre'
  • Le Asolane
  • IAQUILAT
  • BUSTI
  • Eurocaf
  • PastaJesce
  • Galup
  • Amedei
  • La Bottera
  • Argiolas Formaggi
  • NOVELLA
  • iFerrari
  • Deseo
  • Tiberino
  • Pasta Bertoli
  • Apulia Food
  • Nord Salse
  • Marilungo Campofilone
  • Frescolat
  • Mozzarisella
  • Le Veneziane