62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Ronco - krem z orzechów laskowych "Nocciola Piemonte IGP" i kakao 200g, Ronco Luigina

Ronco - krem z orzechów laskowych "Nocciola Piemonte IGP" i kakao, Ronco Luigina

Masa netto: 200g

  • 51,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Ronco Luigina
  • Dostępność:

    Jest Jest  (6 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Ronco - krem z orzechów laskowych"Nocciola Piemonte IGP" i kakao 200g, Ronco Luigina

Odkryj Krem do smarowania Ronco i zamień każdą chwilę w smaczną przygodę!

Autentyczność i jakość
Krem do smarowania Ronco to autentyczność orzechów laskowych i najwyższa, piemoncka jakość, zamknięte w słoiku. Ronco jest bezpieczny dla alergików - produkowany jest bez dodatku mleka i glutenu. Krem charakteryzuje bardzo wysoka zawartość orzechów laskowych - aż 60%!. Dzięki temu jest to nie tylko pyszny wybór, ale także idealny wybór dla osób poszukujących produktów tradycyjnych, naturalnych i oryginalnych.

Smak i zdrowie
Krem ​​czekoladowo-orzechowy Ronco nie tylko zachwyca podniebienie bogatym i kremowym smakiem, ale stanowi także zdrowy wybór. Nie zawiera oleju palmowego, ani żadnego innego dodatkowego tłuszczu, a wysoka zawartość orzechów laskowych zapewnia równowagę pomiędzy smakiem a dobrym samopoczuciem. Ronco to także naturalne źródło energii i składników odżywczych, idealne na witalny początek dnia lub regenerację po wysiłku fizycznym.

Wszechstronność w kuchni
Krem do smarowania Ronco jest niezwykle wszechstronny. Możesz użyć go dla wzbogacania śniadania, posmarować nim świeże pieczywo lub dodać do jogurtu dla dodania słodyczy. Krem świetnie sprawdzi się także jako dodatek do podwieczorku lub do przygotowania deserów takich jak tarty, ciasteczka czy naleśniki, nadając każdej kuchennej kreacji niepowtarzalny i zniewalający smak.

Ronco jest idealny dla osób stosujących dietę bezmleczną - ciesz się bezpieczną alternatywą bez kompromisów w smaku!

Czym jest orzech laskowy "Nocciola Piemonte" IGP?

Nazwa ta odnosi się do każdej postaci orzechów laskowych otrzymywanych z odmiany Tonda Gentile Trilobata, występującej w Piemoncie i głównie na obszarze wzgórz Langhe, Roero i Monferrato. To odmiana szczególnie ceniona w przemyśle spożywczym, zwłaszcza w cukiernictwie, ze względu na swoje wyjątkowe parametry, takie jak: łatwość łuskania, doskonały aromat i smak po uprażeniu, wyższa trwałość podczas przechowywania, wynikająca z niższej, niż u innych odmian, zawartości tłuszczu.

Więcej o orzechach laskowych "Nocciola Piemonte" IGP przeczytacie tutaj.

 

Składniki: orzechy laskowe „Nocciola Piemonte IGP” 60%, surowy cukier trzcinowy, kakao gorzkie w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy.

Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką.

Minimalna data przydatności: 07.2025

Masa netto: 200g.

  • Pasta Bertoli
  • Frescolat
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • La Bottera
  • Happy Mama
  • PastaJesce
  • Blanco
  • Dolcezze Del Forno
  • Gusto Toscano
  • Bortolotti Salumi
  • IAQUILAT
  • Inaudi
  • Fattorie Fiandino
  • iFerrari
  • Tiberino
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • API Food
  • Le Veneziane
  • Bonfante
  • Marilungo Campofilone
  • Apulia Food
  • Sa Marigosa
  • Nord Salse
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Acetaia Mussini
  • Mozzarisella
  • Filippone
  • Quore Puro
  • Argiolas Formaggi
  • Simorgh S.N.C.
  • Eurocaf
  • Ronco Luigina
  • Frantoio Moscato
  • BUSTI
  • Fratelli CARLI
  • Natural Boom
  • Le Asolane
  • NOVELLA
  • San Giuliano
  • Galup
  • Verys
  • Amedei
  • Galfre'