Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Taralli z mąki pełnoziarnistej - rodzaj chrupkiego pieczywa typu obwarzanki, tradycyjnego dla regionu Apulia.
Masa netto: 300g
Taralli "Tesorini" z mąki pełnoziarnistej - przekąska, rodzaj chrupkiego pieczywa typu obwarzanek, tradycyjnego dla regionu Apulia.
Składniki: pszenna mąka włoska pełnoziarnista typu "00" 19%, oliwa z oliwek, białe wino, oliwa z oliwek extra vergine 2%, sól.
Może zawierać sezam i mleko.
Taralli "Tesorini" firmy Apulia Food są wytwarzane w sposób tradycyjny - ręcznie formowane w małe krążki najpierw są wrzucane do wrzątku, a następnie wypiekane w piecu przez około 30 minut. Producent stosuje najlepszej jakości składniki włoskiego pochodzenia.
Świetna przekąska, Włosi zastępują nimi pieczywo, dodają do zup zamiast grzanek, taralli świetnie komponują się z serami, wędlinami, z różnymi przystawkami.
Opakowanie masa netto: 300 g
Producent: Apulia Food, Włochy