Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Toscano Nut Brown Gianduja - czekolada Amedei mleczna z orzechami laskowymi.
Masa netto: 50g
Toscano Nut Brown Gianduja - czekolada Amedei mleczna z orzechami laskowymi. Zawartość masy kakaowej min. 32%, z dodatkiem migdałów i wanilii.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Składniki: cukier trzcinowy, miazga kakaowa, masło kakaowe, orzechy laskowe z Piemontu odmiany "Tonda Gentile Trilobata", mleko pełne w proszku, migdały, wanilia. Kakao min. 32%. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C.
Wyprodukowano we Włoszech.
Masa netto: 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe.
Oto film jak wytwarza się czekoladę Amedei: https://www.youtube.com/watch?v=XDXUb2YDDu0