Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Czekolada Amedei mleczna z orzechami. Zawartość masy kakaowej min. 32%.
Masa netto: 50g
Czekolada Amedei mleczna z orzechami.
Zawartość masy kakaowej min. 32%, orzechy laskowe piemonckie typ "Tonda Gentile" 15%, mleko pełne w proszku, z dodatkiem wanilii.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków le cytyny sojowej, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Opakowanie zrealizowane z papieru z recyklingu z dodatkiem łuski ziaren kakaowca przetwarzanego w fabryce czekolady Amedei.
Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe typu "Tonda Gentile"15%, wanilia. Może zawierać orzechy włoskie, pistacje i migdały.
Wartość odżywcza na 100g produktu: energia 2422kJ/583kcal, tłuszcz 44g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25g, węglowodany 38g, w tym cukry 29g, białko 8,2g, sól 0,36g. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C.
Producent: Amedei, Toskania, Włochy
Masa netto: 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe.