Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Jajko z białej czekolady z pistacjami sycylijskimi z Bronte
Masa netto: 400g, pudełko: 14,5 x 15 x 24 cm
Jajko z białej czekolady i pistacji sycylijskich z Bronte
Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj w wyrafinowanej odsłonie. Jajko z białej czekolady z pistacjami bazuje na recepturze takiej samej tabliczki; biała czekolada zawiera min 29% najlepszego kakao oraz prażone zielone pistacje z Bronte. Posiada aksamitną mleczną strukturę i lekko chrupiące pistacje. Jajko stanowi wspaniały prezent wielkanocny dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy autentycznych czekolad. A wewnątrz kryje się niespodzianka - małe czekoladki!
Składniki jajka: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, pistacje 10%, wanilia. Kakao min. 29%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i migdałów. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C.
Wartości odżywcze: energia 2413kJ/580kcal, tłuszcze: 41g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 24g, węglowodany 44g, w tym cukry: 42g, białko: 8,1g, sól 0,35g.
Masa netto: 400g
Wymiary pudełka: 14,5 x 15 x 24 cm
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe, nie zawierają soi, nie zawierają OGM.
Najlepiej spożyć przed: 15.11.2023
Producent: Amedei, Toskania, Włochy