Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Jajo z czekolady mlecznej Amedei z pralinkami ukrytymi wewnątrz
Masa netto 80g
Jajko z mlecznej czekolady Amedei, zawartość kakao min. 32%
Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj w wyrafinowanej odsłonie. Aksamitna struktura mlecznej czekolady Amedei pozwoli zatopić się w rozkosznej słodyczy i dzielić się nią z najbliższymi. Jajko stanowi wspaniały prezent nie tylko dla dorosłych smakoszy czekolady, ale i dla pociechy, której radość ze smakowania najwyższej jakości czekolady będzie jeszcze większa, dzięki niespodziance ukrytej wewnątrz: pralinkom orzechowo-pistacjowym Nocciola.
Składniki jaja: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa. Zawartość kakao min. 32%.
Praliny orzechowo-pistacjowe Nocciola
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (18%), masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, kakao, mleko pełne w proszku, pistacja Pistachio Verde di Bronte IGP, odtłuszczone mleko w proszku, migdały d'Avola, naturalne aromaty.
Zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 2410kJ/577kcal, tłuszcze 41g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26g, węglowodany 44g, w tym cukry 37g, białko 8g, sól 0,34g.
Wyprodukowano we Włoszech
Masa netto: 80g
Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu.
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe.
Najlepiej spożyć przed: 15.11.2024