62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Jajko czekoladowe Amedei Toscano Red, 400g

Czekoladowe jajko-niespodzianka Toscano Red z ciemnej czekolady z czerwonymi owocami

Masa netto: 400g, pudełko: 14,5 x 15 x 24 cm

  • 220,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Amedei
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Czekoladowe jajko-niespodzianka Toscano Red z ciemnej czekolady z czerwonymi owocami. Zawartość kakao min. 70%

Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj. Jajko Toscano Frutti Rossi to wielkanocny format ukochanej przez wielu tabliczki o tej samej nazwie (niegdyś Toscano Red). Intensywny smak najlepszego kakaowego blendu dopełnia towarzystwo trzech czerwonych owoców: malin, truskawek i wiśni. Kruche kawałeczki suszonych owoców przełamują smak czekolady, dodając jej nieco orzeźwiającego akcentu. Jajko stanowi wspaniały prezent wielkanocny dla wszystkich amatorów czekolad, które wynoszą doświadczenie degustacji na wyższy poziom. A wewnątrz kryje się niespodzianka - małe czekoladki - pralinki Amedei w trzech smakach: orzechowe Granellato Gianduia, orzechowo-pistacjowe Nocciola oraz migdałowe Mandorla.

Składniki jajka: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, suszone owoce (truskawka, wiśnia, malina) (10%). Zawartość kakao min. 70%.

Pralina orzechowa Granellato Gianduia
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: kakao, cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (16%), migdały d'Avola, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, naturalne aromaty.

Pralina migdałowa Mandorla
Składniki polewy: czekolada mleczna 32% (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa). Zawartość kakao min. 32%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, migdały d'Avola (21%), orzechy laskowe z Piemontu IGP, mleko pełne w proszku, masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, naturalne aromaty.

Pralina orzechowo-pistacjowa Nocciola
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (18%), masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, kakao, mleko pełne w proszku, pistacja Pistachio Verde di Bronte IGP, odtłuszczone mleko w proszku, migdały d'Avola, naturalne aromaty.

Produkt zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.

Masa netto: 500g

Wymiary pudełka: 16 x 16 x 28 cm

Czekolady i jajka czekoladowe Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe, nie zawierają soi, sztucznych dodatków.

Producent: Amedei, Toskania, Włochy

 

 

  • NOVELLA
  • Ronco Luigina
  • Galfre'
  • Le Asolane
  • Amedei
  • Filippone
  • Happy Mama
  • Bonfante
  • iFerrari
  • Pasta Bertoli
  • Blanco
  • IAQUILAT
  • San Giuliano
  • Inaudi
  • Fratelli CARLI
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Fattorie Fiandino
  • Eurocaf
  • PastaJesce
  • Natural Boom
  • Marilungo Campofilone
  • Galup
  • Sa Marigosa
  • Quore Puro
  • Nord Salse
  • Argiolas Formaggi
  • Gusto Toscano
  • Frescolat
  • Acetaia Mussini
  • La Bottera
  • Verys
  • Apulia Food
  • Le Veneziane
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • API Food
  • Mozzarisella
  • Simorgh S.N.C.
  • Tiberino
  • Bortolotti Salumi
  • Dolcezze Del Forno
  • BUSTI
  • Frantoio Moscato
  • Masseria Fruttirossi Srl