Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Jajko czekoladowe Amedei z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi z pralinkami w środku
Masa netto: 80g
Opakowanie - ozdobny kartonik
Jajko z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi Amedei
Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj w wyrafinowanej odsłonie. Czekolada mleczna z dodatkiem orzechów laskowych to prawdziwa uczta dla podniebienia - aksamitna struktura i smak najlepszego kakao (zawartość kakao to 32%). Jajko stanowi wspaniały prezent wielkanocny dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy autentycznych czekolad, jak i dla pociechy. A wewnątrz kryje się niespodzianka - orzechowe pralinki Nocciola.
Składniki jajka: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu "Tonda Gentile Trilobata" IGP 31%. Zawartość kakao min. 32%
Praliny orzechowo-pistacjowe Nocciola
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (18%), masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, kakao, mleko pełne w proszku, pistacja Pistachio Verde di Bronte IGP, odtłuszczone mleko w proszku, migdały d'Avola, naturalne aromaty.
Produkt zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.
Masa netto: 80g
Wymiary pudełka: 9 x 9 x 14,5 cm
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe, nie zawierają soi, sztucznych dodatków.
Producent: Amedei, Toskania, Włochy