Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem czekoladowy z miazgą z orzechów laskowch, typu Gianduja. Z dodatkiem orzechów laskowych (min. 47%), cukrem trzcinowym, mlekiem w proszku, wanilią.
Krem czekoladowy Amedei z miazgą z orzechów laskowch, typu Gianduja. Z dodatkiem orzechów laskowych (min. 47%), cukrem trzcinowym, mlekiem w proszku, wanilią.
Przed spożyciem najlepiej pozostawić krem w temperaturze około 20-22C.
Produkt bezglutenowy, bez lecytyny sojowej, bez barwników i sztucznych aromatów.
Składniki: orzechy laskowe typu "Tonda Gentile Tribolata" min 47%, cukier trzcinowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao, wanilia. Może zawierać orzechy, migdały, pistacje.
Aby zachować kremową konsystencję przed użyciem przetrzymuj produkt w temp. 20-22°C. Bez lecytyny sojowej, konserwantów i sztucznych aromatów.
Masa netto: 200g
Wyprodukowano we Włoszech.
Wartości odżywcze: kalorie 2363kJ/569kcal, białka 11,1 g, węglowodany 38g: cukry 36g, tłuszcze 40g: kwasy tłuszczowe 7g, sól 0,12g.
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe.