Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Porcelana - czekolada Amedei ciemna extra 70%
Masa netto: 50g
Porcelana - czekolada Amedei ciemna extra 70% - stworzona ze szlachetnych ziaren kakao Porcelana z Wenezueli.
Jedna z najbardziej prestiżowych czekolad świata, luksusowa i wyjątkowa, doceniana wśród najważniejszych światowych ekspertów i smakoszy czekolad.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Porcelana to zdobywca nagród Londyńskiej Akademii Czekolady w kategorii tabliczek wytwarzanych od ziarna do tabliczki - "From Bean To Bar" w latach 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2016.
Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, wanilia. Kakao min. 70%. Może zawierać orzechy, migdały, pistacje i mleko.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C. Bez lecytyny sojowej, glutenu, konserwantów i sztucznych aromatów. Wartości odżywcze: energia 2365kJ/568kcal, tłuszcze 41g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26 g, węglowodany 42g, w tym cukry 28g, białko 8,0 g, sól 0,02g.
Masa netto: 50g
Producent: Amedei, Toskania, Włochy
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada Porcelana jest produktem wegańskim.
Oto film jak wytwarza się czekoladę Amedei: https://www.youtube.com/watch?v=XDXUb2YDDu0