Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Selezione Ovetti 9 - Bombonierka z nadziewanymi jajkami czekoladowymi Amedei
Masa netto 117g
Selezione Ovetti 9 - Bombonierka z nadziewanymi jajkami czekoladowymi Amedei w trzech smakach
Dla tych, którzy chcą odrobiny wielkanocnych łakoci z wyższej półki, Amedei oferuje nową linię „Gli Ovetti”, czyli po prostu "Jajeczka". Ten wyjątkowy mały przysmak w trzech różnych smakach, kryje słodką niespodziankę - nadzienia stworzone z miłości do czekolady według receptur wybitnych Maitre Chocolatier. Wnętrze każdego jajka podkreśla to, co najpiękniejsze w każdym z klasycznych smaków czekolad Amedei: kultowym ciemnym blendzie 66%, mlecznym 32%, który przywołuje dzieciństwo i ukochanym przez absolutnie każdego łasucha białym 29%. Tej Wielkanocy każdy może w wyjątkowy sposób podzielić się jajkiem z bliskimi i nadać wspólnym chwilom niepowtarzalny, czekoladowy smak (z odrobiną luksusu ;) ).
Jajeczka z białej czekolady
Składniki polewy: biała czekolada (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku). Zawartość kakao min. 29%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu IGP, pistacje Pistachio Verde di Bronte IGP, dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, wanilia, naturalne aromaty.
Jajeczka z ciemnej czekolady
Składniki polewy: ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, miazga kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu IGP, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, pistacje Pistachio Verde di Bronte IGP, dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, naturalne aromaty.
Jajeczka z mlecznej czekolady
Składniki polewy: czekolada mleczna (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa). Zawartość kakao min. 32%. Składniki nadzienia: czekolada Gianduja (cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP(24%), masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdały. Zawartość kakao min. 32%), pasta z orzechów laskowych z Piemontu IGP, ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe. Zawartość kakao min. 70%), masło (mleko).
Zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.
Wyprodukowano we Włoszech
Masa netto: 117g
Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu.
Czekolady Amedei są bezglutenowe.
Najlepiej spożyć przed: 15.11.2024