Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Toscano Black 63% - Czekolada Amedei ciemna extra 63%.
Masa netto: 50g
Toscano Black 63% - Czekolada Amedei ciemna extra 63%. Zawartość kakao min. 63%, z dodatkiem wanilii.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków le cytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym - czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Tabliczka jest zdobywcą nagród Londyńskiej Akademii Czekolady: złotych w 2008 i 2011r oraz srebrnych 2009 i 2013r.
Nowe opakowanie - do papieru dodano odpady z łusek przerobionych ziaren kakowca.
Składniki: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, wanilia. Kakao min. 63%. Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, pistacji i mleka. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu max. 18°C. Bez lecytyny sojowej, glutenu, konserwantów i sztucznych aromatów.
Wartość odżywcza w 100g produktu: enegia 2362kJ/568kcal, tłuszcz 40g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26g, węglowodany 44g, w tym cukry 34g, białko 7,3g, sól 0g.
Wyprodukowano we Włoszech.
Masa netto: 50g
Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe. Czekolada Toscano Black 63% jest produktem wegańskim.
Oto film jak wytwarza się czekoladę Amedei: https://www.youtube.com/watch?v=XDXUb2YDDu0