Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Taralli "Tesorini" z cebulą i oliwkami - przekąska, rodzaj chrupkiego pieczywa typu obwarzanek, tradycyjnego dla regionu Apulia.
Masa netto: 225g
Taralli "Tesorini" z cebulą i oliwkami - przekąska, rodzaj chrupkiego pieczywa typu obwarzanek, tradycyjnego dla regionu Apulia.
Składniki: pszenna mąka włoska typu "00", włoska oliwa z oliwek extra vergine, oliwa z wytłoczyn oliwek (sansa), białe wino, sól, cebula suszona, mielone czarne oliwki 2%
Zawiera gluten i siarczany. Może zawierać sezam i mleko.
Taralli "Tesorini" firmy Apulia Food są wytwarzane w sposób tradycyjny - ręcznie formowane w małe krążki najpierw są wrzucane do wrzątku, a następnie wypiekane w piecu przez około 30 minut. Producent stosuje najlepszej jakości składniki włoskiego pochodzenia.
.Świetna przekąska, Włosi zastępują nimi pieczywo, dodają do zup zamiast grzanek, taralli świetnie komponują się z serami, wędlinami, z różnymi przystawkami
Opakowanie masa netto: 225 g