Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser Toma z czarną truflą w oliwie z oliwek.
Masa netto: 260g
Ser Toma z czarną truflą w oliwie z oliwek
Składniki: ser piemoncki Toma - Robiola d'Alba (mleko, sól, podpuszczka) 72%, oliwa z oliwek 26%, trufle czarne letnie (Tuber aestivum) 1%, aromaty. Produkt BEZGLUTENOWY
Ser toma to typowy piemoncki ser z mleka krowiego, często jest krojony w kostki i zamykany w słoiku z dodatkiem oliwy z oliwek i różnych dodatków. Inaudi dodaje do nich krojoną w plastry czarną truflę, która nadaje truflowego aromatu. Świetna, wykwintna przekąska.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, ser musi być w zalewie z oliwy, należy spożyć w ciągu kilku dni.
Producent: INAUDI, Włochy
Masa netto: 260g