Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Humus z lupini - fasoli łubinu
Masa netto: 110g
Humus z lupini - fasoli łubinu
Składniki: lupini (fasola łubinu) 50%, woda, olej słonecznikowy, ziemniaki, przyprawy, korektor kwasowości: kwas mlekowy
wartości odżywcze w 100 g : energia 904kj/227kcal, tłuszcz 18,3g , w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10,5g, węglowodany 1,9g, w tym cukry 1,1g, błonnik 4,9g, białko 11g, sól 1,7g.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Humus z lupini w poręcznym opakowaniu typu doypack - wystarczy odkręcić zakrętkę na "dziubku" opakowania i możemy sprawnie wyciskać pyszny, kremowy humus na kanapki, grzanki, tarty, naleśniki; świetnie sprawdzi się jako dodatek do warzyw.
Lupini, czyli fasola łubinu jest popularna w krajach śródziemnomorskich; jest bogata w białko i błonnik, popularna w diecie wegańskiej
Masa netto: 110g
Producent: Madama Oliva, Rzym, Włochy
Najlepiej spożyć przed : 27.09.2021