Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem do smarowania Gianduja - bez glutenu, bez cukru, wegan
Masa netto: 125g
Krem do smarowania Gianduja marki Cuore Puro
Bezglutenowy, bez dodaktu cukru rzemieślniczy krem z 33% czystą pastą z orzechów laskowych, typowa piemoncka receptura o niepowtarzalnym smaku, uzyskana z najlepszych mieszanek kakao i orzechów laskowych. Prawdziwy triumf smaku i aromatu dla wszystkich miłośników tradycji.
Składniki: krem z orzechów laskowych 33%, olej kokosowy, olej słonecznikowy BIO, maltitol, białko ryżowe, kakao odtłuszczone, lecytyna słonecznikowa i wanilina.
Quore Puro - jedyne kremy do smarowania o niepowtarzalnym smaku, bez cukru, bez glutenu, bez mleka, na codzienną zachciankę, bez wyrzutów sumienia!
Wartości odżywcze na 100g produktu: Energia: 473kcal, tłuszcz: 19,3g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 8,8g, węglowodany: 29,1g, białko: 10,7g, cukry: 1,3g, sól: 1,8g. Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
Masa netto: 125g
Wyprodukowano we Włoszech.