Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Grissini - bezglutenowe, wegańskie paluszki
Masa netto: 100g
Grissini - paluszki bezglutenowe, bezcukrowe i wegańskie
SKŁADNIKI: skrobia ryżowa, mąka z roślin strączkowych, woda, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mąka z nasion guar, guma ksantanowa, drożdże, sól.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 1079kJ/257 - Tłuszcze 4,3g - Węglowodany 53g, w tym Cukry 0g - Błonnik 1g - Białko 2g - Sól 2g
Jedna z najpopularniejszych na świecie turyńskich specjalności, grissini, czyli paluszki chlebowe, stanowią urozmaicenie stołu jako dodatek do dań głównych lub do małych przekąsek w ciągu dnia. Czy wiecie, że babcie z piemonckich wsi obdarowywały gości podczas świąt pękiem paluszków chlebowych, aby okazać im wdzięczność za towarzystwo?
Sympatyczny Agostino, to szalony cukiernik który opracował i udoskonalił wszystkie receptury na typowo włoskie wypieki o najczystszych składach.
Te wypieki, to przyszłość żywienia. Osoby będące na diecie bezglutenowej, bezcukrowej, wegańskiej, albo po prostu ludzie dbający o zdrową dietę, mają teraz możliwość korzystania również z tak smacznego pieczywa, jakim są tradycyjne włoskie grissini.
Wypieki marki Opera 140 do złudzenia przypominają zarówno w smaku, jak i w konsystencji oryginalne pierwowzory, na których się opierano tworząc ich zdrową wersję.
Masa netto: 100g
Wyprodukowano we Włoszech